Followers

Wednesday, November 25, 2009

Selamat Hari Raya Aidil Adha....


Buat semua teman2.....ada gak yang tengah sibuk nak balik kg dah...aku plak still kat tempat kerja dan kena kerja....Heeheee......Kali ni aidiladha akan ku sambut di Sri Menanti...(umah mertua)... Diorang awal2 lagi dah buat dodol...syok..bukan senang nak makan dodol wat sendiri nih..klau jual tu banyak ler...tp xder la sesedap klau kita wat sendiri...ku sempat la jugak nolong kacau dodol minggu lepas....Hari ni diorang nak wat lemang plak...tp aku x dpt la nak tolong....Family suami ku memang dah jadi rutin setiap kali raya pasti buat lemang dan rendang....yang pastinya lemang & rendang diorang memang sedap...sampai menjilat jari...heheee...aku klau bab makan ni terel...tp klau bab nak wat lemang nih plak...fail.....heheeee....

2 comments:

atie said...

salam aidiladha rose

BUJANG SUSAH said...

Assalamualaikum... Salam ziarah dari sahabat.. nice blog n good entry..

Sedikit tips dan info buat teman2 bloggers.. perkara remeh yg kita kurang perasan dan tutor 4 the latest read more.. tengok jgn x tengok.. sila
klik disini.

Semoga bermanfaat insyaAllah.."Sebaik-baik manusia ialah orang yang dapat memberi manfaat kepada orang lain"(Hadis riwayat Al-Qudhi).

"SAMPAIKAN WALAU SATU AYAT"

"Sesungguhnya yang paling ditakutkan daripada apa yang aku takutkan menimpa kalian adalah asy syirkul ashghar (syirik kecil). Sahabat bertanya: "Apakah dimaksudkan syirik kecil itu? Baginda menjawab: Riak." (Hadis riwayat Imam Ahmad).
Wallahualam.

"Demi masa. Sesungguhnya manusia dalam kerugian. Melainkan mereka yang beriman dan beramal soleh serta saling menasihati untuk kebenaran dan saling menasihati untuk kesabaran". - Surah Al-Asr:1-3.

blog anda bagus dan bermanfaat...!!! Teruskan menulis.. Semoga sejahtera dan semoga sentiasa diberi keberkatan.. wassalam.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails