Followers

Friday, January 15, 2010

Tahun 2010 Sudah Tiba.....

Salam tahun baru semua..... Lama betul dah aku x update blog aku nih.....rasanya x terlambat lagi kan nak wish happy new year kat korang2 sumer.....

Hmmm....aku nak wish gak kat adik2 ku yang lahir pada 1 Januari hari tu..ina & uteh...juga x lupa pada teman ku Hamizah Hamzah...kak long Waasilah... & teman baikku Nor baizura....& sekalian2 umat manusia yang menyambut hari lahir mereka pada bulan Januari ini....

X lupa juga aku nak wish Tahniah buat rakan2 yang baru jer dapat baby...Bahizah dan Kak Razifah....

Aku doakan moga tahun 2010 ini membawa kita lebih kebaikan dan keberkatan....Amiiiinnnn....

2 comments:

myfuzzyworld said...

Salam Rose n semua pembaca blog ni,

Saya ingin menjemput anda semua untuk participate dlm survey saya berkenaan dengan Blog Quality Evaluation. Anda juga berpeluang utk memenangi 4GB Kingston Data Traveler atau 250GB Maxtor External Hard Disk.

Sila layari:
http://emilayusof.com/2010/01/blog-survey/

atau boleh terus ke:
http://www.surveygizmo.com/s/187637/blog-evaluation

TQVM
-zu-

Rumah Kuning said...

rose,
kenapa lama tak update blog?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails